fbpx

Videoteenus

“Üks pilt räägib rohkem, kui tuhat sõna!”

Miks on kinnisvara müügivideo sulle vajalik?

Video aitab luua kontakti ostja ja müüja vahel. Hästi tehtud müügivideo kinnisvara objektist annab lihtsalt kiire, põhjaliku ja meeleoluka ülevaate. Video loob eelise rohkete müügipakkumiste seas ning saab suurema tähelepanu. Levib rohkemate huvilisteni, toob esile pakkutava väärtused,  lüheneb müügiperiood ning vara omanikul on võimalik saada müügist parimat tulemust.

Ostjaga kontakti saamine?

Tänasel infoajastul on info üleküllus, enamusel on kiire ning vaba aega üha vähem. Uuringute põhjal on tõestatud, et tarbija käitumine on viimastel aastatel oluliselt muutunud ning et lihtsaim ja mugavaim  viis pakutava esmase hea ülevaate saamiseks on videode vaatamine.

Nii nagu kiirelt muutuv tarbija käitumine annab hästi tehtud müügivideo kinnisvara objektist kiire, põhjaliku ja meeleoluka ülevaate. Video isesesivalt kinnisvara ei müü kuid see aitab kaasa järgmise olulise sammu astumiseks, milleks on eluaseme kohapealne ülevaatus.

Suurem osa ostjatest on vanuses 25-45a ja nad kasutavad kinnisvara objektide tutvumiseks igapäevaselt nutitelefone, tahvelarvuteid ja sülearvuteid jne.

Aeg liigub kiiresti ja muutunud ka kinnisvara ostjate soovid ja viisid kinnisvara objektidega tutvuda. Kuna pikemat aega so alates 2008a on Eestis olnud “ostjaturg”, siis tuleb paratamatult sellega arvestada ka müüjal.

NÄIDISVIDEO

Kellele me müügivideosi teeme?

Müügivideosi teeme eelkõige praegustele ja uutele klientidele, kes meie kaudu oma kinnisvara müüki panevad. Allpool olevatest videonäidistest saate aimu milliseid müügivideosi teeme.

Ühes võite olla kindel: “video tuleb hea ja see tasub ennast kindlasti ära!”

Millest alustada?

Alustage helistamisest ja räägime võimalused läbi. Anname juhtnöörid, kuidas teie kinnisvara ettevalmistada video ülesse võtmiseks.

Enne filmimist.

Enne, kui saame alustada tööga teeme selgeks endale millised on konkreetse objekti väärtused. Seejärel anname vara omanikule suunised mida saaks ja tuleks ette võtta, et need väärtused ka pildi peal välja paistaksid. Lähtume soovituste andmisel ostjate ootustest.

Mida saab omanik ise teha enne filmimist?

Iga objekti puhul on see erinev, kuid võib öelda, et kindlasti tuleb alustada elementaarsest koristamisest ja isiklike asjade ära panemisest kappidesse, panipaikadesse, et need kaadrisse ei jääks. Oluline on näidata ostjale müügiobjekti väärtusi ja kvaliteet ning mitte varjata seda kõike oma isiklike asjadega. Kuna inimeste arusaam korrast on niivõrd erinev, siis objektil kohapeal olles näitame vajadusel täpsemalt, mida ära panna ja mida mitte või siis hoopis juurde tuua.

Mõned näited:

1. Vannituba: koristada ära oma hambaarjad, nuustikud, ripakil riided,  puhastuspastad ja igasugu pudelid ning kausid. Katlakivi, rooste ja seebi jäägid maha pesta sanitaartehnikalt ja lüüa läikima. Pesumasinast pesuootel olev pesu masinast välja võtta (ukseklaas paistab läbi). Kapi nähtavad pinnad, klaasriiulid ja peeglid läikima lüüa jne.

2. Magamistoas: soovitavalt katta voodi voodikattega, kortsus tekid ja voodipesu alt ära koristada, oma riided kappi, reisikohvrid ja muu vabaaja atribuutiga välja viia, uhke põrand puhtaks pesta.

3. Elutuba: suured toataimed pildistamise ajaks akende eest ära viia, aknad puhtaks pesta, diivanile padjad korda panna, pehmed mänguasjad ära koristada. Määrdunud diivan, tugitoolid ära puhastada või katta heledas ja ühtlases toonis katetega (enamasti pehme mööbel kolides sisse ei jää), TV ekraan, diivanilaud tolmust ja näpujälgedest puhtaks, hunnik vanu lehti, ravimid jm laua pealt ära koristada kappi, uhke põrand puhtaks pesta.

4. Esik: üleriided ja jalatsid kappi, jalgratas välja, peegel puhtaks, põrandad läikima jne.

5. Köök: potid, pannid, rohupudelid, pesuvahendid ja mustad nõud kappi ära panna. Köögikapi uksed, tasapinnad, köögitehnika puhastada ja läikima lüüa.

6. Valgustus: Hea müügipildi saamiseks ei piisa ainul tipptasemel fotokast, vingest välklambiks, lisavalguses või uhkest fototöötlus programmmist. Minimaalselt oleks vaja kindlasti asendada läbipõlenud pirnid tervetega ja et ühes toas oleksid ühe valgustemperatuuriga pirnid. 

7. Aknad, aknakatted puhtaks ja töökorda: Aknad tuleks puhtaks pesta, katkised kardinad ja rulood asendada tervetega või siis üldse eemaldada. Kardinapuud kinnitada lakke/seina nii, et nad oleksid otse.

8. Pisiremont: Tuleks kriitiliselt üle vaadata müüdav kinnisvara. Kui rahaliselt on võimalik ja kulu mõistlik, siis kindlasti on mõtekas ette võtta vähemalt pisiremont. Näiteks: Elu loomuliku osana näivad hallitavad silikonid asenda uutega, pragunemised seinte ja lae pindadel üle pahteldada, vajadusel värvida ja tapetseerida, katkine või kulunud parkett võimalusel asendada uuega. Rippuvad juhtmed, pistikupesad kinnitada, asendada tervetega. Vaadata üle sanitaartehnika toimimine ja väljanägemine.

Kui kaua kulub aega objekti üles filmimiseks?

Sõltub objekti suurusest ja sellest kui hästi on vara omanik teinud ettevalmistused. Tihti tuleb ette, et enne kui saan filmima asuda, tuleb paluda omanikul lisaks ülearuseid asju ära tõsta või siis lausa tegeleda puhastamisega.

Laias laastus kulub korralike videomaterjali ülessevõtmiseks 2-3 tundi ja pärast video montaaziks 10-20 tundi. Majade filmimisel tuleb käia objektil mitmeid kordi ja passida päikese liikumist.

Kus videosi näha saab?

Müügivideod teeme lisaks headele müügipiltidele ja neid levitame sotsiaalmeedias, meie firma kodulehel, youtubis ja teisest kinnisvara müügikanalites.

Oleme videode vaadatavust pikalt jälginud ja see on näidanud, et objekti vaadatavus ja kohapealsed eluasemega tutvumised on suurenenud  10-neid kordi ja seda väga lühikese aja jooksul ning tehinguni jõutakse kiiremini.

Millist tehnikat kasutame?

Kasutame Canon’i profikaamerat, lisaks spetsiaalobjektiivid siseruumides filmimiseks ning vajadusel lisavalgust ja statiivi. Samuti RONIN’ it stabiilsete ja sujuvate kaadrite saamiseks ja Drooni. Lisaks erinevad videotöötlus programmid  monteerimiseks.

Ja muidugi ei saa jätta lisamata, et kaamera ise pilti ei tee. Vaja on kogemusi- mida, millal ja kuidas filmida.

Kui suur on kogemus?

Hobikorras olen videosi teinud alates umbes 15 aastat. Kinnisvarast müügivideosi hakkasin tegema 2015a lõpu poole. Kinnisvara pildistamisega olen tegelenud üle 20a ja kõike seda samakaua, kui olen teinud ka maakleritööd.

Ostjate igapäevasest tagasisidest saan teada millised on nende ootused ning pildistamisel videode valmistamisel saan seda kohe ka rakendada. Varuge aega ja tulemus saab parim. Ka vanasõna ütleb:

“üks pilt räägib rohkem, kui tuhat sõna!”

Vaata ka PILDISTAMISE TEENUST ja MÜÜGITEENUST

Vaata, milliseid videosid teeme

 “Meiega võidate ajas, säästate närve ja saavutate soovitud tulemuse!”

KUTSU MEID OMA KINNISVARA FILMIMA